Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Munka képes leírás - Párizs.tlap.hu
részletek »

Munka - Párizs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: parizs.tlap.hu » Munka
Keresés
Találatok száma - 4 db
Cikk a Párizsi munkavállalásról

Cikk a Párizsi munkavállalásról

Párizsban a francia nyelv ismerete nélkül nem sok esélye van egy külföldinek arra, hogy állást találjon. A kulturális életéről továbbra is méltán híres városban változatos, de változatlanul nagyon drága az élet. Az agglomerációt is számítva tízmillióan élnek a francia fővárosban. Nyáron a turistákkal együtt néha elviselhetetlen a tömeg. Párizs hangulata azonban mindenért kárpótolja azt, aki ott él. A történelmet idéző gyönyörű épületek, templomok, katedrálisok és a Szajna mellett a múzeumok, a pörgő kulturális élet a franciák többségét is Párizsba vonzza. Éppen ezért a főváros nagyon drága, a lakások bérleti díja az egekben jár, és mint minden nagyvárosban, Párizsban is bőven akadnak veszélyes negyedek. Franciaország kemény bevándorlási politikájának köszönhetően a korábbi gyarmatokról jövő arabok és feketék zöme nem kap hivatalos okmányokat, ezért csoportokba verődve, tétlenül múlatják mindennapjaikat a parkokban.

Hasznos cikk

Hasznos cikk

Az agglomerációt is számítva tízmillióan élnek a francia fővárosban. Nyáron a turistákkal együtt néha elviselhetetlen a tömeg. Párizs hangulata azonban mindenért kárpótolja azt, aki ott él. A történelmet idéző gyönyörű épületek, templomok, katedrálisok és a Szajna mellett a múzeumok, a pörgő kulturális élet a franciák többségét is Párizsba vonzza. Éppen ezért a főváros nagyon drága, a lakások bérleti díja az egekben jár, és mint minden nagyvárosban, Párizsban is bőven akadnak veszélyes negyedek. Franciaország kemény bevándorlási politikájának köszönhetően a korábbi gyarmatokról jövő arabok és feketék zöme nem kap hivatalos okmányokat, ezért csoportokba verődve, tétlenül múlatják mindennapjaikat a parkokban.

Munka Párizsban

Munka Párizsban

Az álláskereső egyszerű kereséssel számos, különböző weboldalakon meghirdetett állást talál összegyűjtve, s így nem kell az egyes oldalakat külön-külön felkeresnie és megnyitnia. Egy kulcsszó, illetve az állás földrajzi helyének (Párizs) megnevezésével igény szerint szűkíthető az álláskeresés eredménye.

Nyelvtanulás és Munka Franciaországban

Nyelvtanulás és Munka Franciaországban

A nyelvtanfolyamok mellett egyre nagyobb az érdeklodés a külföldi munkalehetoségek iránt is. Irodánk kapcsolatban áll számos olyan iskolával és irodával, amelyek fizetett munkalehetoségeket kínálnak Nagy-Britanniában és Írországban. A pár hetes tanfolyam után, vagy a tanfolyam ideje alatt végezheto munkával általában a minimálbért lehet megkeresni, azonban ez az összeg így is képes fedezni a kinttartózkodás költségeit. A program elonye a nyelvtudás gyors fejlodésében rejlik, hiszen a munkahelyen a megtanult szavakat és kifejezéseket gyakorlatban is alkalmazhatják a diákok. A várakozásoknak megfeleloen programjaink nagyon népszerűvé váltak a fiatalok körében az EU-csatlakozás után. Személyre szóló tanácsadással és a legmegfelelobb program kiválasztásával segítjük a jelentkezoket. Irodánk rendelkezik munkaközvetítoi engedéllyel és szigorú kritériumok alapján kiválasztott, megbízható partnerekkel dolgozik. szólnak. Ezekrol a programokról az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket.

Tuti menü