Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Képek a városról képes leírás - Párizs.tlap.hu
részletek »

Képek a városról - Párizs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: parizs.tlap.hu » Képek a városról
Keresés
Találatok száma - 5 db
Paris love

Paris love

Képek, cikkek, videók, látnivalók, minden ami egy picit is Párizs. Egy oldal, ahol bemutatjuk Párizs gyönyörű oldalát. Ha már voltál és imádod segítünk felidézni a szép emlékeket. Ha még csak készülsz, megmutatjuk, hogy mi az amit mindenképp látnod kell. Várjuk a fotókat, élménybeszámolókat, tippeket, hogy mit érdemes megnézni ha oda látogatunk. Lájkolj, nézelődj, segítsük egymást, fedezzük fel együtt Párizst! Naponta frissülő oldalunkon mindent megtudhatsz a francia fővárosról. Nézz be hozzánk!

Párizs a magasból (könyv)

Párizs a magasból (könyv)

Yann Arthus-Bertrand, a világhírű fotóművész helikopterével Párizs fölött repül, és optikáján keresztül a város régi és új arcát csodálhatjuk meg, ránézhetünk monumentális tereire, kedves kis utcáira, parkjaira, az ott pihenő, sétáló emberekre. Ami ezt a színes albumot egyedülállóvá teszi, az Yann Arthus-Bertrand művészete. Nem egyszerű légi felvételekről van itt szó; a szemlélő úgy érzi, hogy maga is részese a város életének, oda repül, ahová akar, ott időzik el, ahol akar, szokatlan részletek, újabb távlatok nyílnak meg előtte. Párizs szerelmesei újabb élményekkel gazdagodnak, de a könyv azokat is rabul ejti, akik még csak most ismerkednek ezzel az izgalmasan gyönyörű várossal. Gérard Géfen értő és a fotókhoz méltó szövege francia és magyar nyelven olvasható a kötetben, amely művészi fotóalbum és egy különleges útikalaúz egyben.

Párizs fotók

Párizs fotók

Néhány gyönyörű kép Párizsról. Lenyűgöző fényképek Párizs nevezetességeiről. A képeken látható helyeket és nevzetességeket minden Párizsba látogató turistának látnia kelle. Ez a gyönyörű város rengeteg látnivalót tartogat látogatói számára, erről a képek alapján is meggyőződhet.

Párizs képekben

Párizs képekben

Lenyűgöző képek Párizs legfontosabb nevezetességeiről. Ezek a gyönyörű kép Párizs legszebb részeiről bizonyára mindenkit meggyőznek arről, hogy érdemes ellátogatni ebbe a lenyűgöző városba. A képeken látható helyeket és nevzetességeket minden Párizsba látogató turistának látnia kelle.

Párizs képekben

Párizs képekben

A leghíresebb mulató A Moulin Rouge nem csak belső kialakításával, hanem külső díszkivilágításával is elkápráztatja az érdeklődőket. Kilátás a városra Párizs magasabb pontjairól csodálatos kilátás nyílik a városra. A Carrousel-diadalív Hasonlóan a város egyik jelképének számító nagy Diadalívhez, ezt is Napóleon építtette.

Tuti menü