Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tanulj franciául képes leírás - Párizs.tlap.hu
részletek »

Tanulj franciául - Párizs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: parizs.tlap.hu » Tanulj franciául
Keresés
Találatok száma - 10 db
A Francia nyelvről

A Francia nyelvről

Információk a francia nyelvről, nyelvtanfolyamok és magántanárok. Aktuális cikkek és hirek franciaországról. Ha érdeklődik a francia nyelv iránt akkor ez az oldal bizonyára hasznos és érdekes információkat tartogat az ön számára.

Francia nyelvtanfolyamok

Francia nyelvtanfolyamok

Semmi lelkierőm franciául tanulni...elernyedek ha arra gondolok, amit Wilkmann Béla mondott a francia nyelvtudás fokozatairól. Wilkmann ugyanis azt mondta, hogy eleinte az ember senkit sem ért meg, és senkivel sem tud beszélni, dacára annak, hogy szünet nélkül tanul. Aztán lassanként elkezd francia szavakat mondani, de senki sem érti, hogy mit. Főleg azt nem érti, hogy mások mit mondanak neki. Aztán nagyon lassan elkövetkezik az az idő is, hogy megérteti magát, ő viszont még mindig nem ért senkit. Az újabb fejlődési fokozat a következő: már hiszi, hogy érti őket, holott jogtalanul hiszi, mert inkább csak félreértésről lehet szó. Ha rendületlenül tovább tanul, eljő a boldog idő, amikor lassanként már megért egyeseket, de másokat még egyáltalán nem. Legvégül mindenkit megért, és odavan a boldogságtól, azt hiszi, ő már tökéletesen tud, és mindaddig hiszi ezt, míg telefonon keresztül nem beszélnek hozzá, mert akkor be kell látnia, hogy megint csak nem ért meg senkit sem. De elcsüggedni nem szabad. Így volt Irmuska is. Otthon még tökéletesen tudott franciául, idekint viszont nem értett meg senkit.

Francia nyelvtanfolyamok Budapesten

Francia nyelvtanfolyamok Budapesten

A Berlitz nyelviskolának több, mint 130 éves tapasztalata van francia nyelv tanításában, közel 600 nyelvstúdióban, világszerte. Ha Budapesten szeretne francia nyelvet tanulni, a Berlitz francia nyelvtanfolyam a lehető legmegfelelőbb lehetőség, hiszen a Berlitz nyelviskolánál az francia tanulás beszédközpontú. Az francia nyelvtanfolyamok természetesen nem csak magánszemélyeknek lehetséges: a Berlitz nyelviskola cégek számára is vállal akkreditált francia nyelvtanfolyamot Budapesten.

Francia nyelvű könyvek

Francia nyelvű könyvek

Az oldalon rengeteg francia nyelvű könyv megtalálható, úgymint regények (például Agatha Christie, Victor Hugo, Robert Merle, Ken Follet), szakácskönyvek, művészeti albumok, Magyarországot külföldieknek bemutató albumok, ifjúsági könyvek, nyelvkönyvek stb. Érdemes szétnézni mind külföldieknek, mint franciául tanulóknak.

Francia órák Budapesten

Francia órák Budapesten

Svájci vagyok, 1958-ban születtem, 1994 óta itt élek Budapesten. Svájc nyugati részéből jövök, anyanyelvem francia. Lausanne környékén töltöttem a gyermekkoromat, Lausanne-ban végeztem a tanulmányaimat és utána ott is dolgoztam. Amikor 1993-ban egy kulturális műhely keretében először jöttem Magyarországra és meglátogattam Budapestet, annyira beleszerettem ebbe a városba, hogy munkát kerestem és ide költöztem. Párizs még várhat. Előbb tanulja meg a francia nyelv alapjait Budapesten. Így a párizsi kirándulás kelemesebben telik majd. 1994 szeptembertől 2006 augusztus végéig dolgoztam mint francia nyelvtanár a Budapesti Gazdasági Főiskolán, Külkereskedelmi Főiskolai Karon. Ott általános nyelvet, országismeretet, üzleti nyelvet, gazdasági nyelvet, üzleti kommunikációt, és üzleti levelezést tanítottam. Egy bizonyos ideig a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolai karon is tanítottam. 1998-ban Orlovics Ibolya kolleganőmmel országismereti könyvet írtunk "Civilisation" címmel. 2006 őszén úgy döntöttem, hogy indítom a saját vállalkozásomat és otthon fogok tanítani. Svájcban más munkakörben dolgoztam (titkárnő, majd informatikus voltam a Szociális ügyek Minisztériumban), amiben tudtam más jó tulajdonságokat fejleszteni, mint pl. a logikát, az elemzést, a szervezést, kollegák munkájának az irányí

Nyelviskola kereső

Nyelviskola kereső

Oldalunkon több szűrési szempont megadásával 194 nyelviskola és 31292 nyelvtanfolyam közül választhat. Amennyiben cégük részére szeretnének tanfolyamot szervezni, az alábbi gomb megnyomásával rögtön árajánlatot is kérhet nyelviskola partnereinktől. A magyarországi nyelvtanulási lehetőségek melett olyan nyelvtanfolyamokat is talál ajánlatainkban melyek Párizs gyönyörű városában adják meg a francia nyelvtanulás lehetőségét.

Nyelvtanfolyam Budapesten

Nyelvtanfolyam Budapesten

Tanfolyamainkon nem csak a francia nyelvet adjuk át, hanem ; észrevétlenül ; a nyelvet működtető logikát, gondolkodásmódot, szemléletet is! Így segítünk Neked, hogy ne fordíts folyamatosan, hanem franciául gondolkodj, amikor franciául beszélsz. Miközben az a célunk, hogy franciául gondolkodj és beszélj, folyamatosan számolunk azzal is, hogy magyar anyanyelvűként tanulod az idegen nyelvet. Biztosíthatunk, hogy a tipikusan magyar nehézségekre, hibákra jól bevált módszereink vannak! Tanáraink magyar és francia anyanyelvűek, akik egyvalamiben hasonlítanak egymásra: nagyon otthon vannak a franciában és a francia tanításában!

Nyelvtanfolyam külföldön

Nyelvtanfolyam külföldön

Az EF úgy gondolja, hogy mindenki különböző módon tanul nyelvet, ezért olyan nyelvoktatást ajánlunk, ami az Ön egyedi igényeit is kielégíti. Határozza meg preferenciáit, a többit az EF elintézi - magas színvonalú nyelvoktatást nyújtunk, ami teljesen az Ön személyére szabott. Minden ízlést kielégítő, speciális kurzusok A legtöbb EF iskola a szabadon választható tantárgyak (SPIN) hosszú listáját kínálja. Ezek a tantárgyak személyre szabottabbá teszik és teljesen új dimezióba helyezik kurzusát. Dolgozzon nyelvhelyességén, miközben ismereteket szerez választása szerinti tantárgyaiban is! Párizs várja Önt, hogy a gyönyörű francia fővárosban sajátítsa el a francia nyelvet.

Személyreszabott nyelvtanfolyam

Személyreszabott nyelvtanfolyam

A hallgatók tankönyv, nyelvvizsga tesztek, készségfejlesztő kiegészítő anyagok segítségével haladnak nyelvvizsgára való felkészítésben gyakorlott, aktív tudással rendelkező tanáraink vezetésével. Iskolánkban több külömböző vizsgára készítjük fel hallgatóinkat.

Hirdetés
Tanulj franciául Párizsban

Tanulj franciául Párizsban

A Sprachcaffe Languages PLUS egy nyelviskola szervezet, ahol speciális módszerrel oktatják a nyelveket. Programunkkal lehetoséged lesz megtanulni franciául, Párizsban és Nizzában. A következokben találod a Francia nyelvi kurzusokat, melyek között biztosan találsz számodra megfelelot. Párizs várja Önt.

Tuti menü