Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utazási ajánlatok képes leírás - Párizs.tlap.hu
részletek »

Utazási ajánlatok - Párizs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: parizs.tlap.hu » Utazási ajánlatok
Keresés
Találatok száma - 14 db
6 nap Párizs

6 nap Párizs

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Este megérkezés a franciaországi tranzitszállásra. Reggeli után továbbutazás Párizs felé, ahová délután érkezünk. Autóbuszos városnézés keretében ismerkedni kezdünk a Szajna déli oldalával: déli rakpart, a bouquiniste-ek sora, Sorbonne, híres kávézók, Pantheon, Luxembourg kert. Az Invalídusok Dómjában megtekintjük I. Napóleon sírját. Diadalív, Champs-Elysées, Concorde tér, Tulériák kertje majd fakultatív programként: Párizs by Night (10 E). Aznapi utazásunkat és első élményeinket egy kellemes vacsora keretében pihenhetjük ki, majd a szállásunkra megyünk. Reggeli után indulás a szállásról. Egész napos városnézés autóbusszal és gyalog: Bastille tér, Nagy körút, Köztársaság tere, Mocsár negyed. Gyalogos séta keretében tekintjük meg a Cité-szigetet: a Notre-Dame, a Szent kápolna és egyéb csodás emlékek sora vár minket. Délután egészen más vizekre evezünk: megtekintjük az Orsay Múzeumot, az impresszionizmus legteljesebb gyűjteményét, valamint fakultatív programként a földkerekség leghatalmasabb kiállítását, a Louvre Múzeum felbecsülhetetlen gyűjteményeit (25 E).

Akciós utazás Párizs

Akciós utazás Párizs

Akciós utazási ajánlatok párizsba. Üdülésre, kikapcsolódásra vágyik? Most igazán kedvező árakon juthat el párizsba egy párizsi városlátogatásra vagy körutazásra. Tekintse meg akciós utazási ajánlatainkat párizsba.

Buszos kirándulás Párizsba

Buszos kirándulás Párizsba

Találkozó a Nagyvárad téri parkolóban (3-as metró, Üllői út 82.) 07. 30-kor, indulás 8 órakor. Utazás egész nap, rövid pihenőkkel. Útközben megismerkedünk az érintett országok történelmével dióhéjban. Este tranzitszállás Németországban, fakultatív vacsoralehetőség. Reggeli után továbbutazunk Párizsba, az érkezést követően a szállás elfoglalása. Fakultatív vacsora a Moulin Rouge közelében, majd éjszakai városnézés autóbusszal, idegenvezetővel. Az esti program keretében fakultatív sétahajózás a Szajnán. A hajóút során új és különleges nézőpontból tekintjük meg a város kiemelkedő műemlékeit és hídjait. párizs, parizs, párizsba, parizsba Reggeli után egész napos városnézés Párizsban autóbusszal, idegenvezetőnkkel. Ennek során megtekintjük Párizs kiemelkedő nevezetességeit: a gótikus építészet világhírű gyöngyszemét: a Notre Dame katedrálist, az Ile de la Cité sziget ugyancsak káprázatos nevezetességét: a Saint-Chapelle kápolnát, varázslatos színekben fénylő üvegablakaival, majd megcsodálhatjuk a világ legjelentősebb művészeti gyűjteményének otthont adó Louvre múzeum kincseit. Végül az Eiffel toronyról vethetünk pillantást Párizsra, s a méltóságteljes Diadalív

Last Minute Párizsba

Last Minute Párizsba

Last Minute utak Párizsba, online foglalás kedvező árakon. Last minute utazási ajánlatok Párizsba. Válogasson a leg kedvezőbb last minute utazási ajánlatok közül és utazzon párizsba olcsón és kényelmesen.

Nagyutazás - Párizsi ajánlatok

Nagyutazás - Párizsi ajánlatok

Indulás Budapestről a reggeli órákban. Utazás pihenőkkel, késő esti érkezés a tranzitszállásra. Továbbutazás. Délután érkezés Párizsba, a fények városába. Az Invalidusok Dómja, ahol Napóleon nyugszik; és a Rodin múzeum megtekintése után hajókirándulás a Szajnán. A hangulatos hajókázás során Párizs Szajna parti nevezetességeivel ismerkedhetünk meg. Este a szállás elfoglalása. Délelőtt kirándulás Versailles-ba, a Napkirály által megálmodott pompás versailles-i kastély megtekintése. Az épület a fény, ragyogás, és hatalom szimbóluma. Csodálatos kert veszi körül, mely azóta sok fenséges park építésénél szolgált példaként. Ezt követően visszatérés a francia fővárosba, séta a Champs-Elysée-n Párizs legendás sugárútján, mely a Concorde tér és a Diadalív közt húzódik. Este az Eiffel-toronyról csodálhatjuk meg a város panorámáját, majd visszautazás a szállásra.

Nyári utazás Párizsba

Nyári utazás Párizsba

Ha párizsi nyaralást tervez, de még nem döntött, pontosan hova lesz az utazás, akkor keresse fel, weboldalunkat! Itt számos párizsi utazás közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet! Válogasson kedvére a nyaralások, városlátogatások, repülős utak, az egyéni utak és a párizsi szállások közül!

Párizsi Disneyland Park - Euro Disney

Párizsi Disneyland Park - Euro Disney

A Párizs belvárosától kb. 32 km-re található, 2 nagy komplexumból (Disneyland Park, Walt Disney Studios Park) álló Disneyland, jelenleg Európa leglátogatottabb és legnagyobb (19 km2) vidámparkja, amelyben 48 játék található, 5 világra (Adventureland, Frontierland, Discoveryland, Fantasyland, Main Street U.S.A) felosztva.

PontTours - A francia specialista

PontTours - A francia specialista

Utazási irodánk Franciaországra és az egyéb frankofon területekre szakosodott mint: Belgium, Polinéz- és Karib- Szigetvilágra, mivel hitvallásunk szerint: Azt csináljuk amihez igazán értünk!. Irodánkban mindenki beszél franciául, ismerjük Franciaországot, a szokásokat, a legszebb területeket, amelyeket készek vagyunk utasaink részére átadni. Forduljon hozzánk bizalommal, mi megszervezzük útját a Világ bármely PONTJÁRA, legyen az városlátogatás, síelés, tengerparti nyaralás egyéni, csoportos vagy vállalati utazás!

Repülős utazási ajánlatok

Repülős utazási ajánlatok

Párizsi utazás repülővel Párizs Franciaország szíve, és mi megmutatjuk Önnek, hogyan dobog! Egy párizsi utazás repülővel felejthetetlen élmény lesz az Ön számára - és ez a mi célunk! Fakultatív programjaink segítségével felfedezheti ezt a gyönyörű várost, a csoportvezetőtől - aki végig kíséri Önöket - bármikor kérhet segítséget az út során. Utazzon velünk, ma már az utazás repülővel alig két óra, és máris elvegyülhet Párizs csodásan pezsgő forgatagában... párizs, parizs, párizsba, parizsba Miért válasszon minket párizsi uatás alkalmával?! Mert velünk megismerheti Párizst! Mert gazdag programot állítottunk össze Mert árban rendkivül kedvezőek vagyunk Mert a mi programunkban Versailles-is benne van Mert lehetősége van bekukkantani a kastélyok világába és ezáltal a franciák mai életvitelébe egy kis kedves borkóstolással Mert a csoportvezető végig Önökkel van Jöjjön velünk Párizsba, a világ egyik legszebb és leggyönyörűbb városába!

Hirdetés
Triplanet ajánlatok Párizs

Triplanet ajánlatok Párizs

Triplanet utazási ajánlatok Párizsba. Online repülőjegy és szállásfoglalás Párizsba. Akciós utazási ajánlatok Párizsba. Foglalja le Párizsi utazását online, othonából. Jusson el párizsba a ehető leg kedvezőbb áron.

Utazás Franciaország

Utazás Franciaország

Akciós utazási ajánlatok franciaországba. Utazzon olcsón franciaországba. Franciaországi utazási ajánlatok kedvező áron. Látogassa meg franciaországot a jó borok országát most kivételesen kedvező árakon.

Utisúgó Párizsi utazás

Utisúgó Párizsi utazás

Megérkezés után transzfer a szállodába, rövid pihenő után egy kellemes , sétahajózás a Szajnán, mesélve Párizs történetét, ismert épületeken keresztül. Reggeli után Párizs legkedveltebb műemlékei az Eiffel toronyból. Majd a világhirű Champs Élysée a Diadal ivvel és az új Diadal iv- Défense negyed. Ezt követően szabad program.

Városnézés

Városnézés

Városnézés párizsban. Látogassa meg a francia fővárost most igazán kedvező áron. Városnéző utazás párizsba akciós árakon. Városnézéssel egybekötött üdülés és kikapcsolódás párizsban. Párizs csak Önre vár.

Világlátó

Világlátó

A szajna-parti metropolisznak világhírű a történelme, művészete és kultúrája. Az impozáns épületek, széles sugárutak, az egykori kolóniák népeinek keveredése, és az állandóan lüktető közlekedés adják Párizs hangulatát. Sétálni a Szajna partján, elmerülni a művészetekben és a kultúrában, üldögélni a kávéházakban. Ezektől a dolgoktól válik minden nap ünneppé Párizsban.

Tuti menü