Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utazási ajánlatok képes leírás - Párizs.tlap.hu
részletek »

Utazási ajánlatok - Párizs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: parizs.tlap.hu » Utazási ajánlatok
Keresés
Találatok száma - 8 db
6 nap Párizs

6 nap Párizs

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Este megérkezés a franciaországi tranzitszállásra. Reggeli után továbbutazás Párizs felé, ahová délután érkezünk. Autóbuszos városnézés keretében ismerkedni kezdünk a Szajna déli oldalával: déli rakpart, a bouquiniste-ek sora, Sorbonne, híres kávézók, Pantheon, Luxembourg kert. Az Invalídusok Dómjában megtekintjük I. Napóleon sírját. Diadalív, Champs-Elysées, Concorde tér, Tulériák kertje majd fakultatív programként: Párizs by Night (10 E). Aznapi utazásunkat és első élményeinket egy kellemes vacsora keretében pihenhetjük ki, majd a szállásunkra megyünk. Reggeli után indulás a szállásról. Egész napos városnézés autóbusszal és gyalog: Bastille tér, Nagy körút, Köztársaság tere, Mocsár negyed. Gyalogos séta keretében tekintjük meg a Cité-szigetet: a Notre-Dame, a Szent kápolna és egyéb csodás emlékek sora vár minket. Délután egészen más vizekre evezünk: megtekintjük az Orsay Múzeumot, az impresszionizmus legteljesebb gyűjteményét, valamint fakultatív programként a földkerekség leghatalmasabb kiállítását, a Louvre Múzeum felbecsülhetetlen gyűjteményeit (25 E).

Last Minute Párizsba

Last Minute Párizsba

Last Minute utak Párizsba, online foglalás kedvező árakon. Last minute utazási ajánlatok Párizsba. Válogasson a leg kedvezőbb last minute utazási ajánlatok közül és utazzon párizsba olcsón és kényelmesen.

Nagyutazás - Párizsi ajánlatok

Nagyutazás - Párizsi ajánlatok

Indulás Budapestről a reggeli órákban. Utazás pihenőkkel, késő esti érkezés a tranzitszállásra. Továbbutazás. Délután érkezés Párizsba, a fények városába. Az Invalidusok Dómja, ahol Napóleon nyugszik; és a Rodin múzeum megtekintése után hajókirándulás a Szajnán. A hangulatos hajókázás során Párizs Szajna parti nevezetességeivel ismerkedhetünk meg. Este a szállás elfoglalása. Délelőtt kirándulás Versailles-ba, a Napkirály által megálmodott pompás versailles-i kastély megtekintése. Az épület a fény, ragyogás, és hatalom szimbóluma. Csodálatos kert veszi körül, mely azóta sok fenséges park építésénél szolgált példaként. Ezt követően visszatérés a francia fővárosba, séta a Champs-Elysée-n Párizs legendás sugárútján, mely a Concorde tér és a Diadalív közt húzódik. Este az Eiffel-toronyról csodálhatjuk meg a város panorámáját, majd visszautazás a szállásra.

Nyári utazás Párizsba

Nyári utazás Párizsba

Ha párizsi nyaralást tervez, de még nem döntött, pontosan hova lesz az utazás, akkor keresse fel, weboldalunkat! Itt számos párizsi utazás közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet! Válogasson kedvére a nyaralások, városlátogatások, repülős utak, az egyéni utak és a párizsi szállások közül!

Párizsi Disneyland Park - Euro Disney

Párizsi Disneyland Park - Euro Disney

A Párizs belvárosától kb. 32 km-re található, 2 nagy komplexumból (Disneyland Park, Walt Disney Studios Park) álló Disneyland, jelenleg Európa leglátogatottabb és legnagyobb (19 km2) vidámparkja, amelyben 48 játék található, 5 világra (Adventureland, Frontierland, Discoveryland, Fantasyland, Main Street U.S.A) felosztva.

Hirdetés
PontTours - A francia specialista

PontTours - A francia specialista

Utazási irodánk Franciaországra és az egyéb frankofon területekre szakosodott mint: Belgium, Polinéz- és Karib- Szigetvilágra, mivel hitvallásunk szerint: Azt csináljuk amihez igazán értünk!. Irodánkban mindenki beszél franciául, ismerjük Franciaországot, a szokásokat, a legszebb területeket, amelyeket készek vagyunk utasaink részére átadni. Forduljon hozzánk bizalommal, mi megszervezzük útját a Világ bármely PONTJÁRA, legyen az városlátogatás, síelés, tengerparti nyaralás egyéni, csoportos vagy vállalati utazás!

Utazás Franciaország

Utazás Franciaország

Akciós utazási ajánlatok franciaországba. Utazzon olcsón franciaországba. Franciaországi utazási ajánlatok kedvező áron. Látogassa meg franciaországot a jó borok országát most kivételesen kedvező árakon.

Világlátó

Világlátó

A szajna-parti metropolisznak világhírű a történelme, művészete és kultúrája. Az impozáns épületek, széles sugárutak, az egykori kolóniák népeinek keveredése, és az állandóan lüktető közlekedés adják Párizs hangulatát. Sétálni a Szajna partján, elmerülni a művészetekben és a kultúrában, üldögélni a kávéházakban. Ezektől a dolgoktól válik minden nap ünneppé Párizsban.

Tuti menü